Szorcsik Viki meztelen fotózása a tengerparton! Képgalériával!

  5236

  A színésznő tavaly költözött vissza Thaiföldről, és azóta nem sokat hallottunk felőle, most egészen erotikus fotókat is megcsodálhat Szorcsik Viktóriáról.

  Szorcsik hét éve már levetőzött a Playboynak, most pedig egy nyaraláson, egy fotós ismerőse fürdőruhában és anélkül is készített róla képeket.

  „Horvátországban nyaraltunk egy társasággal, ahol összefutottunk egy másik csapattal. Köztük volt Baksa Norbert, aki régi barátom. Ő az a fotós, akivel régóta terveztünk már egy sorozatot. Mivel nála volt a gépe, jobb helyet és alkalmat keresve sem találhattunk volna” – nyilatkozta a lapnak a Jóban Rosszban egykori sztárja. „A hét évvel ezelőtti ké­peim mellé téve ezeket, én is láthatom, mennyit változtam. Azt gondolom, nincs okom szégyenkezni.”

  41169

  Színésznő, műsorvezető, modell, aki hét évvel ezelőtt már megmutatta magát úgy, ahogy a természet teremtette. Szorcsik Viktória most újabb kendőzetlen sorozattal lepte meg rajongóit, sőt állítólag rövidesen nyilvánosságra kerülnek még szexisebb darabok is.

  41172

  – Egyszer már láthattak így, 2008-ban. Sőt akkor a nyuszis magazin azt is megengedte, hogy első magyar nőként a színes képek mellett fekete-fehérek is bekerüljenek rólam a lapba. Ez akkor nagy újdonság volt itthon. A színpadon is láthattak már sejtelmes erotikusan, alapvetően nincs ezzel bajom. A széttett láb azonban nem az én világom. Egy ízléses, nem kitárulkozó, nem tolakodó sorozatra azonban nem mondok nemet. A hét évvel ezelőtti ké­peim mellé téve ezeket, én is láthatom, mennyit változtam. Azt gondolom, nincs okom szégyenkezni – magyarázta.

  41170

  A színésznő jelenleg szingli. Bár erről Viki nem kívánt beszélni, azt örömmel mondta el: rövidesen a békéscsabai színházban áll színpadra, és egy tévéműsor ötlete is megvalósulni látszik.

  41171

  HOZZÁSZÓLÁSOK