Szörnyű fájdalmak közepette lépett színpadra a Sztárban Sztár versenyzője! Részletek!

462

Most vasárnap került adásba a Sztárban Sztár legelső adása, a versenyzők pedig egytől egyig kitettek magukért.

Szőcs Renáta is a műsor versenyzői között állt színpadra, és nagyon profin imitálta Rúzsa Magdit, noha néhány napja még szörnyű fájdalmai voltak.

„Előtte való nap rosszul éreztem magam, picit mintha felfáztam volna, így este gyorsan vettem egy meleg fürdőt, aztán elaludtam. Reggel nem volt vészes a közérzetem, de ahogy megkaptam a sminket és a kiegészítőket a produkcióhoz, nagyon rosszul lettem, megkockáztatom, életemben nem voltam még ilyen rosszul. Szerencsére már azelőtt való nap feliratkoztam a nőgyógyászhoz, hogy vizsgáljon ki, mert tudtam, hétvégére így nem maradhatok. Mivel a próbán volt egy kis csúszás, esélytelen volt, hogy elérjek a nőgyógyászhoz, de nem tehettem meg, hogy nem megyek el” – nyilatkozta Reni az NlCafe-nak.

Szerencsére a műsor készítői Reni segítségére siettek, átszervezték a próbáját, így el tudott menni az orvoshoz, mégpedig Rúzsa Magdinak öltözve és sminkelve. Renit többen összetévesztették Magdival a nőgyógyásznál és a gyógyszertárban is, s a taxis sem akarta elhinni, hogy nem a Megasztár győztesét fuvarozza.

View this post on Instagram

Nagyon de nagyooon köszönöm a támogatásokat! Még nem sikerült mindenre reagálnom de ígérem fogok! Köszönöm azoknak akik hisznek bennem még akkor is ha nagyon izgulok és esetleg nem is sikerül úgy ahogy azt én szerettem volna. Szívből köszönöm nektek, hogy vagytok! 😇 Azért elég nagy kő esett le a szívemről, hogy túl vagyok ezen a produkción 😆 valahogy hallgatni imádom de ha utánozni kell akkor sikeresen felmegy a pulzusom vagy 2000000000😂! Mindent összevetve tényleg hálás vagyok nektek! Nagyon köszönöm. ❤️ #sztarbansztar #tv2 #másbőrében #denagyonizgultam #rúzsamagdi #singing #singer #music

A post shared by Szőcs Renáta (@reenykee) on

Reni végül elképesztő produkcióval nyűgözte le a közönséget, sőt, a fájdalmai is enyhültek a vasárnapi adásig.

HOZZÁSZÓLÁSOK