Sztárcicik: igazi vagy hamis?

  3653

  Kicsi, nagy, eredeti vagy szilikon – van, aki nyíltan beszél arról, hogy kés alá feküdt és van, aki titkolózik. Feleslegesen.

  Íme a nagy nyári sztárcici-mustra. Vajon ki az, aki elhallgat valamit és ki az, aki ragaszkodik az eredetihez?

  Gaál Noémi nyíltan vállalja, hogy kés alá feküdt a nagyobb keblek érdekében és azt mondja, nem is bánta meg a műtétet.

  “Sokáig érett bennem a gondolat, hogy plasztikáztatom a melleimet. Jól átgondoltam és szépen lassan összegyűjtöttem rá a pénzt. Azóta sem bántam meg ezt a dolgot, de nem tervezem, hogy újra plasztikai sebészhez forduljak”

   

   

  gaal-neomi-melle

   

   

   

  Image: 73204381, TV2 Mokka címû mûsora. Az adás idõpontja: 2012.01.16. Fotókredit: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

   

   

  Zalatnay Cini számára viszont az utóbbi időben már büntetés volt a hatalmas mell, ezért úgy döntött, gigantikus mérető kebleiből kiveteti az implantátumokat.

  “Úgy érzem, most harmóniában vagyok magammal, nem változtatnék semmin. Amióta elvégezték egy éve a mellkicsinyítő műtétet, azóta nem fáj a hátam és a koncerteken is szabadabban tudok mozogni” – mesélte nemrég   Cini, aki annak idején még Márton Csabával való kapcsolata alatt szabatott magának nagyobb kebleket, amiket aztán a nyuszis magazinban meg is mutatott.

   

  zalatnay-cini-melle

   

  zalatnay-cini-melle

   

   

  Sarka Kata 21 évesen már plasztikázott mellekkel büszkélkedhetett. Hajdú Péter felesége első várandóssága idején azt mondta, ha később megereszkedik a keble, nem zárkózik el az újabb műtéttől sem. A szilikonos szoptatástól azért kicsit tartott, de orvosai megnyugtatták.

  “Sosem csináltam titkot abból, hogy implantátumom van. Az azonban egy olyan speciális eljárással lett behelyezve, hogy félig az izom, félig a szövet alatt van, vagyis kellő távolságban helyezkedik el a tejmirigyektõl, így biztonsággal hordhatom ki a babát, és gond nélkül szoptathatok. Az orvosaim természetesen végig kontroll alatt tartanak, ezért a legkisebb komplikáció esetén is készek közbeavatkozni. De nem hiszem, hogy lesz erre szükség” – mondta a Borsnak az akkor első babáját váró Sarka Kata.

  sarka-kata-melle

   

  sarka-kata-melle

   

  sarka-kata-melle

   

  Détár Enikő soha nem beszélt arról, megműttette-e a kebleit, bár egyes fórumokon komoly elemzésekben részesítették a színésznő kebleit, amelyek a legtöbb vélemény szerint túl szabályosak és ideális méretűek ahhoz, hogy természetesek legyenek.

   

  detar-eniko-melle

   

   

  Liptai Claudia szintén soha nem beszélt mellplasztikájáról, igaz, nem is tagadta, hogy kés alá feküdt. Csupasz bájait ő is bemutatta már a nyuszis magazinban. Azt ugyan nem lehet tudni, pontosan mikor feküdt kés alá, a jojo-fogyókúra azonban biztos nem tett jót a természetes melleknek.

   

  liptai-claudia-melle

   

   

   

   

  Csisztu Zsuzsa sosem panaszkodhatott mellméretére és bizony sok éven keresztül ő volt a legtöbb férfi vágyálma. Ma már kétgyermekes anyuka, de még mindig bombaformában tartja magát. Mellei pedig – mondja ő – eredetiek.

   

  csisztu-zsuzsa-melle

   

  csisztu-zsuzsa-melle

   

  csisztu-zsuzsa-melle

   

  Béres Alexandra idomairól szintén évek óta ódákat zengenek és állítása szerint ő is a természetnek köszönheti nagy kebleit.

   

  beres-alexandra-melle

   

  beres-alexandra-melle

  beres-alexandra-melle

   

   

  Horváth Éva szintén nem tagad, de nem beszél róla, állítólag a rossz tapasztalatai miatt. Hogy ezen konkrétan mit ért, nem tudni.

   

   

   

  horvath-eva-melle

   

  horvath-eva-melle

   

  A listát még sokáig lehetne folytatni és az is megérne egy misét, hogy vajon mi a tuti módszer annak megállapítására, hogy eredeti vagy szilikon-e egy kebel. A legtöbb férfi mindenképpen a tapintásos vizsgálatra esküszik…

   

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK