Teljesen megújulva tér vissza Szabó Zsófi a képernyőre!

  802

  A 26 éves szőkeség kilenc hónap után szombaton, az RTL Klub késő esti műsorában tér vissza a képernyőkre.

  Szabó Zsófi szombat este lesz Sebestyén Balázs vendége a Gyertek át szombat este! című műsorban, és saját bevallása szerint egy teljesen megújult Zsófival találkozhatnak a nézők, ugyanis testileg-lelkileg kipihenten és feltöltődötten tér vissza a munkához.

  szabo-zsofi-sovany

  A színésznő egyébként tavaly igazolt át az RTL Klubhoz, és mint elárulta: élete legjobb döntésének tartja, hogy váltott, ugyanakkor nem volt könnyű számára megbirkózni a televízió adta pihenéssel, később mégis úgy döntött, hogy remek idő ez arra, hogy kicsit magával foglalkozzon. A két műsor közti időszakban úgy döntöttem, élek a lehetőséggel, és végre magammal foglalkozom. 20 éves korom óra a nyilvánosság előtt élem az életem, az elmúlt hat évem egy ámokfutás volt, így végül nagyon jól jött, hogy kicsit visszavonulhattam. Az volt a feladatom, hogy leporoljam, kifényesítsem magam és a polcon beállítsam az első sorba, hogy ha kellek, akkor csak le kelljen venni – idézi a szőke szépség szavait a Blikk.

  11953016-932831040088320-6503546388744889018-n-1442557131

  Biztos vagyok benne, hogy az egyik miatt következett be a másik. Annak köszönhetően rendeződött a magánéletem, hogy rendeztem magamat is, de nem csak lelkileg. Fogytam egy ruhaméretet, amely szintén fontos volt számomra, a kamera ugyanis kegyetlen és sokszor többet mutat, mint amennyi a valóság – vallotta Zsófi, akire nemrégiben a szerelem is rátalált régi barátja, Zsolt oldalán.

  HOZZÁSZÓLÁSOK