Till Attila pocakosra hízott

  1084

  Till Attila (43) egy örökmozgó szívember, aki gyűlölne fix munkaidőben dolgozni. Ha kell, a show kedvéért hagyja, hogy leöntsék festékkel, mert szerinte minden produkcióban úgy kell jelen lenni a műsorvezetőnek, ahogy azt a produkció hangulata megkívánja.

  Ő különben sem alkalmas az állandó komolykodásra. Az Ezek megőrültek! nyári forgatásain kiélhette minden őrült vágyát, ráadásul ez a munka a megannyi emlékezetes pillanat mellett egy életre szóló dolgot is hozott a számára.

  – Majkával egy új barátság született a forgatások alatt. Egy hathetes napi munka során kiderül, hogy az illetőt vagy egy életre megutálod, vagy nagyon összeszoktok. Velünk az utóbbi történt. Már voltam Majka egyik koncertjén is, pedig az nem volt a szerződésemben – mesélte nekünk nevetve.

  majka_pozsonyi_zita
  Tilla örök életre szóló barátságot kötött Majkával /Fotó: Pozsonyi Zita/

  Tilla azt is elárulta: a kamasz fiai egyáltalán nem tartják égőnek, hogy az apjuk egy ilyenfajta műsorban bolondozik.
  – Kifejezetten örülnek annak, hogy szerepelek az Ezek megőrültek!-ben. Az ő generációjuk imádja ezt a fajta humort. Ráadásul ők már így vannak trenírozva, csupa olyan tartalmat néznek a külföldi csatornákon vagy az interneten, amelyekben hasonló viccek vannak.

  A műsorvezető nem titkolja: részben a produkció­nak is köszönhetően nemrég rendszeres edzésbe kezdett. De vajon ennek az egészséges életmód, vagy a hiúság az oka?
  – Bevallom, az utóbbi öt évben egyre gyakrabban van szükség a súlyzókra, ugyanis sokkal hamarabb felszedek pár kilót, mint régen – válaszolta. – Egyre jóízűbbeket eszem, egyre többet is, és ez azonnal meg is látszik rajtam. De amúgy mindig sportoltam valamit, viszont mindig időszakosan. Általában az a fajta ember vagyok, aki nem tudna hosszú ideig ugyanazzal foglalkozni, ezért nem lettem élsportoló.

  8_o_20150824_102626
  A műsorvezető nem titkolja: részben a produkció­nak is köszönhetően nemrég rendszeres edzésbe kezdett

  Tilla nem tagadja: bizonyos időszakokban sokat foglalkozik a külsejével.
  – Sokszor nagyon hiú vagyok, viszont ha nem szerepelek, nem izgat igazán, hogy mi van rajtam. Ha viszont forgatásra kell menni, akkor szeretek öltözködni, így az sem meglepő, hogy ugyan még egy hónap van a Sztárban sztár kezdéséig, de én már most agyalok a stylisttal, hogy milyen ruhákat viseljek majd.

  Az Ezek megőrültek!-en és a Sztárban sztáron kívül megannyi feladat vár az elkövetkező hónapokban Tillára, ezekről is beszélt nekünk:
  – Be kell fejeznem a Tiszta szívvel című filmem utómunkálatait, forgatok a Propagandával, a munka mellett pedig otthon is hárul rám feladat. A legkisebb fiam elkezdte az iskolát, s ez fontos esemény az egész család számára. Mivel minden gyerek máshová jár, be kell segítenem a feleségemnek, hozni-vinni kell őket. Persze ez nem megterhelő.

  8_o_IMG_3412
  Három fia, Simon, Andor és Félix- aki most ősszel lett iskolás- a szeme fényei

  HOZZÁSZÓLÁSOK