Tina Fey kibeszélte Leonardo DiCaprio nemi életét

  473
  US actor Leonardo DiCaprio poses during a photocall of Shutter Island on February 8, 2010 in Rome. Shutter Island is the fourth collaboration between US director Martin Scorsese and his favorite actor Leonardo DiCaprio. AFP PHOTO / TIZIANA FABI (Photo credit should read TIZIANA FABI/AFP/GettyImages)

  A vasárnapi Oscar-gáláról nem hiányozhatott a 45 éves Tina Fey sem, aki a napokban mindent, amit itt látott és hallott, meg is osztott a The Howard Stern showban – így a díjátadón elhangzott Leonardo DiCaprio beszédjéről is.

  20160302tina-fey1

  Mindig beindulok, amikor valaki ilyen dolgokról beszél, mert azért lássuk be, a színészek nagyon buták. De ő olyan okos, és a beszéde is olyan meggyőző volt– áradozott Leóról Tina, akivel a műsor házigazdája, Howard Stern beszélgetett és a színész szerelmi életét kezdte el firtatni. Egészen pontosan arra volt kíváncsi, nem tartja-e nőgyűlőlőnek Leót a rengeteg barátnője és híresen nagy csajozós életmódja miatt. Az nőgyűlölés, hogy lefekszel azokkal a nőkkel, akik le akarnak feküdni veled? Nem hiszem. Szerintem mindenki benne lenne, meg hát ő még mindig nagyon cuki.

  (forrás: life)

  HOZZÁSZÓLÁSOK