Tóth Verát is bűvöletébe ejtette a bűnös világ!

  807
  Mokka a TV2 reggeli magazinmûsora. Tóth Vera énekes

  – Emlékszem, 16 voltam, elszívtam pár marihuánás cigit, és az utolsó élményem nem sikerült túl jól. Megszívattak a nagyok, kicsit nagyobb adagot tekertek, én pedig utána nagyon rosszul lettem – vallotta be Vera, aki ugyan innentől kezdve megpróbálta elkerülni ezt a világot, felnőttként mégis jobban belemerült, mint azt valaha gondolta volna. Belépett az életébe ugyanis Zsolt, akinek a drogok iránti szeretete erősebb volt a Vera iránt érzett szerelménél.

  Toth-Vera-MTI-N-KOSZTICSAK_SZILARD

  – Zsolt mosolyogva jelent meg, hogy meghozta a tutit… Leült a kanapéra, és olyan izgatottan látott neki a műveletnek, mint egy kisgyermek karácsonykor. Alig várta, hogy rágyújthasson a varázspipájára. Mikor végre eljutott a pillanatig, csukott szemmel, mámoros tekintettel, elégedetten szívta be az utolsó slukkot, és nyújtotta felém, hogy most én jövök – mesélte Vera, hogy keveredett újra a drogok közelébe.

  Mokka a TV2 reggeli magazinmûsora. Tóth Vera énekes

  – Addig noszogatott, míg egy kicsi, ügyetlen slukkot bele nem szívtam a pipába – emlékezett vissza az énekesnő, aki többek között ezeknek az élményeknek is tulajdonítja későbbi durva pánikrohamait és az évekig tartó szorongást.

  A Nagy Duett elsõ adása. Tóth Vera énekes

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK