Újabb botrány Chalie Sheen körül: rátámadt, majd kirúgatta a fogorvosa asszisztenst

  752

  A legújabb hírek szerint azonban a hölgy most visszavonta a feljelentést, nem kizárt, a befolyásos hollywoodi sztár ügyvédei megegyeztek vele. A Két pasi – meg egy kicsi korábbi sztárja állítólag felkapott egy szikét az asztalról, amikor egy tályogtól akarták megszabadítani a rendelőben, mert a rátett kábító gázt kibocsátó maszk miatt majdnem megfulladt. Azzal fenyegette meg életveszélyesen Margarita Palestinót, de közben állítólag a mellét is elkapta. A nő szexuális támadás és életveszélyes fenyegetés miatt indított ellene eljárást. Sheen azonban megúszta, pedig a fegyvernek minősülő tárggyal való életveszélyes fenyegetés miatt akár le is csukhatták volna.

  6_o_Charlie_Sheen-NORTHFOTO

  Az asszony csúnyán meg is szégyenítette, amikor a bulvárlapoknak beszámolt róla, hogy szerinte Sheen be volt drogozva. Azt állította, Sheen crack és kokain hatása alatt is volt, de szerinte még ivott is, mielőtt a rendelőbe ment, mert félt a beavatkozástól. Azt nem tudni, a színész fizetett-e a nőnek, de ami biztos, kirúgatta, majd ennek kapcsán lejáratta az interneten.

  – Szerintem te voltál belőve, amikor bizonyíték nélkül bemártottál, és eladtad a hírt a bulvárlapoknak. Mivel nincs munkád, most már tényleg szükséged lesz egy kis pénzre – célzott arra kárörvendően Sheen a TMZ oldalán, hogy kirúgatta, és vélhetően pénzzel sikerült elhallgattatnia.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK