Újra a bíróság elé kell állnia Zalatnay Cininek

  1168

  A hideg rázza a per szó hallatán, de több millió forint a tét.

  Szerencsére már jobban van, de még mindig lábadozik Zalatnay Sarolta, aki nemrég egy bevásárlóközpont lépcsőjén elesve hat bordáját törte el. Kórházba került, koncertezni nem tud, és jelenleg is óriási fájdalmakkal küzd – és sok bevételtől esik el, az elmaradt fellépései miatt. Ügyvédje szerint a 68 éves énekesnő a történtek miatt azonban akár többmilliós kártérítést is követelhet – írja a Lokál.

  – Nem tudom, itthon hogy megy, de amikor Amerikában egyszer autóval belém jöttek, és utána nyakmerevítőt kellett hordanom, az előadásaim pedig elmaradtak, minden vagyoni és lelki kárt felszámoltak. Remélem, itt is így lesz, mert jelenleg csak fájdalomcsillapítóval működöm. Hetente visszajárok kontrollra, és mivel nem szabad vezetnem, emelnem vagy hajolnom, a barátaim segítségére szorulok. És bár szépen gyógyulok, négy-hat hét, mire teljesen felépülök, úgyhogy jelenleg nem tudok dolgozni – mondta Cini, akit leghamarabb decemberben, a RaM Colosseum színpadán láthatunk újra.

  – Nem voltam tűsarkúban, nem szédültem, nem voltam berúgva, ennél jobban már nem tudok vigyázni magamra, mégis hatalmasat estem. Olyan volt, mintha valamibe beleragadt volna a talpam. Valószínűleg bekenték a lépcsőt valami tapadós anyaggal, hogy ne csússzon, de arra nem gondoltak, hogy még csak 15 fok van, így ezt kissé elsiették – kezdte az énekesnő, aki lapunknak elárulta: a hideg rázza a per szó hallatán, de amint jobban lesz, ügyvédjével egyeztetni fog a kárigényről.

  A Lokál utánajárt, hogy a baleset kivizsgálása után mekkora lehet az énekesnő jogos követelése az üzletközponttal szemben. Kiderült: bizony szép kis summa ütheti a markát.

  HOZZÁSZÓLÁSOK