Úton a legifjabb sztárcsemete

  712
  George Clooney, left, and Amal Clooney arrive at the 72nd annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Sunday, Jan. 11, 2015, in Beverly Hills, Calif.

  Egyre több jel mutat arra, hogy igaz a hír: George Clooney és Amal Clooney tényleg első babájukat várják. A találgatások már korábban is felröppentek, most azonban a sztárpár egyik közeli forrása újra megerősítette: úton az első Clooney-bébi!

  20151106csalad-lebuktak-szepen-gombolyodik-amal

  “Amal annyira vékony, hogy szinte nem is látszik a gömbölyödő hasa.Ráadásul mivel még alig van túl az első három hónapon, úgy gondolta, rejtegetni tudja egy ideig. De ennek vége– mondta el az OK! magazin egyik bennfentese. Hozzátette: George és divatikonná vált felesége nagyon óvatosak, és hihetetlenül félnek mindenfajta komplikációtól. A színész most még inkább rajta tartja szemét a sztárügyvédnőn, akinek még ebédet is küldet, ha épp nem tud otthon enni vele – csak azért, hogy megbizonyosodjon róla, hogy rendszeresen és kielégítően táplálkozik.

  Bár a sztárpár nem erősítette meg a hírt, a minap róluk készült kép mindent elárul: Amal pocakja jóval kerekebb, mint volt!

  (forrás: life)

  HOZZÁSZÓLÁSOK