Varga Viktor használt óvszerrel és ondó foltokkal reklámozza új szerzeményét!

  724

  Ismét a határokat feszegeti Varga Viktor. Az ember azt hinné, hogy az extravagáns énekes már mindent megtett azért, hogy meghökkentse a népet és a rajongóit, de úgy tűnik, ötlettára kimeríthetetlen, ugyanis most legújabb dalával sokkol.

  A YouTube-ra, biztos ami biztos, +18 jelzéssel töltötte fel a hanganyagot, minden bizonnyal azért, mert érezte, hogy botrányt okoz vele. Sikerült is: a dal mondanivalója is inkább felnőtteknek való, de az azt reklámozó fotó láttán igencsak megrökönyödtek az idősebb rajongók. Varga Viktor egy használt óvszerrel és ondóra emlékeztető foltokkal reklámozza szerzeményét.

  115017

  – Nem félek semmitől, ami jó, de közben rossz is. Nincsenek határaim, nem tartok attól, hogy átesem a ló túloldalára – mondta, majd emlékeztetett bennünket egyebek között arra, hogy rajta kívül senki nem csókolta meg a párizsi Louvre-ban található Mona Lisa-festmény plexijét, átugorva a kordont és fittyet hányva a következményekre.

  – Az emberek gyorsan elfelejtenek mindent, és azt látom, szórakoztatja őket az, amit csinálok. Nekem meg ez a fontos! – árulta el Viktor, aki elmondása szerint már két hónapja készíti Nagy vadász című dalához a videoklipet, amelynek a sorsa még bizonytalan. Nem véletlenül.

  – A dalom csak és kizárólag 18 év fö­löttieknek ajánlott. A klip eddig elkészült részét annyira alpárinak és obszcénnek találtam, hogy úgy döntöttem, nem forgatom tovább – mondta el az énekes, aki szerint ez a játék még nincs lejátszva, előfordulhat, hogy kisfilmet készít a dalhoz.

  HOZZÁSZÓLÁSOK