Várkonyi Andrea hatalmas változáson ment keresztül az utóbbi időszakban. Amióta a Micsoda nők! című műsort vezeti, mintha kicserélték volna: a korábban visszafogott híradós mára már intim titkokat is elárul magánéletéről és sokkal változatosabban öltözködik.

Story magazinnak azt is elárulta, minek köszönhető a változás: – Amíg a Tényeket vezettem, valóban sok kritika ért. Azt mondták: hideg vagyok, kimért, és sosem mosolygok. Akkor muszáj volt bizonyos határokat megtartani, ráadásul egy hírműsor arcaként mások előtt is visszafogottnak kellett lennem. Pedig nem vagyok prűd, a pikáns témákkal sincs problémám. Most, a Micsoda nők!-ben sokkal felszabadultabb lehetek, és ezt a külsőmmel is kifejezhetem: élvezem, hogy az öltözködésem is változatosabb lehet – mesélte a lapnak a gyönyörű műsorvezető.

Várkonyi azt is elárulta, hogy fiatalabb korában órákat töltött el a fiúk utáni leskelődéssel. – Tiniként három órákat el tudtam tölteni azzal, hogy bemértem, ha kijön a srác otthonról vagy hazaér, merről jön, és meddig lát el. Ha kijön a lakásból: jaj, hát pont erre jártam, micsoda véletlen! Ez bejött, nagyon sokszor bejött” – vallotta be a titkát a műsorvezető.