Vastag Csaba eldobta 11 éves kapcsolatát!

  470

  Az X-faktor korábbi győztese sosem beszélt szívesen a magánéletéről, sőt kedvesével sosem mutatkoztak nyilvánosan, rendezvényeken. Ennek ellenére tudni lehetett, hogy boldogok (voltak) egymás mellett. Kata mindenben támogatta Csabit, sőt sok-sok évvel ezelőtt együtt költöztek fel Veszprémből, hogy a fővárosban építsék fel a közös életüket. Ám mindez már a múlté, Csaba – aki csupán a zenekaros koncertterveiről szeretne beszélni, a magánéletéről nem – és Kata szakítása ugyanis végleges, az énekes nemrég pontot tett a hosszú kapcsolatra.

  473e40e97081931369572e1735dfb0d4

  – Egy igazi se veled, se nélküled szerelem volt az övék az utóbbi években. Nagyon fiatalon ismerkedtek meg, így nagyon sok minden kötötte őket össze. Ám ahogy Csaba népszerűsége egyre nagyobb lett, egyre több nő környékezte meg, nem is beszél­ve arról, hogy nagyon sokat dolgozott, hiszen mindig is arra vágyott, hogy színpadon állhasson. Ez azonban nem kedvezett a szerelemnek, hiába éltek együtt, volt, hogy napokig nem talál­koztak. Egyre nagyobb lett közöttük a feszültség. Ennek ellenére folyamatosan megpróbálták fenntartani a kapcsolatukat, hiszen szerették egymást – árulta el infor­mátorunk. Mint azt a Blikk két éve megírta, a pár évvel korábban, a hirtelen jött rivaldafény, a sok munka, a külön töltött napok és esték rányomták a bélyegét az egyébként jól működő szerelemre, és emiatt egyszer szakítottak is, de végül újra egymásra találtak.

  d41464a97c57cfee55448f3859cc97c8

  – Szerették volna, ha működik, de annyira más irányba alakult az életük, hogy már nem tudták közösen elképzelni a jövőjüket – tette hozzá az informátor, aki szerint az utolsó cseppet Csaba amerikai útja jelentette, amelyre volt kedvese nem utazott vele. Onnan visszatérve az énekes tele energiával csapott bele az év eseményeinek tervezésébe, és egyértelművé vált a barátnő számára, hogy semmi nem fog változni a jövőben.

  Öccse apuka lesz

  Miközben Vastag Csaba újra szingli, addig öccse nemhogy boldog párkapcsolatban él, de kedvesével nemsokára megszületik első gyermekük. Az énekes február közepén erősítette meg a Blikknek, hogy szerelme babát vár, aki június elején érkezik meg a Vastag családba.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK