Végrehajtás Szulák Andreáék cégén

  1031

  Önálló bírósági végrehajtó kért végrehajtást az Axis Colonial Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-re,Szulák Andrea és férje, Gábor az opten.hu cégadatbázisa szerint. A céget még 2005-ben alapították hárommillió forinttal. A tevékenységi körébe az éttermi mozgó vendéglátás éppúgy belefér, mint az iparcikk jellegű bolti vegyes-, kenyér-, pékáru-, ital- és édesség-kiskereskedelem.

  A Blikk Szulákot is felhívta, hogy érdeklődjön, mekkora a baj. A színésznő azonban az újságírótól értesült a végrehajtásról, azt mondta fogalma sincs mi ez, de utánanézet a könyvelőjével.

  Andrea párjához, Gáborhoz hasonlóan tagja a cégnek, az ezzel kapcsolatos ügyes-bajos dolgokkal nem ő, hanem a szerelme foglalkozik. A férfi a lapnak elmondta: “Andrea csak tagja a cégnek, az ügyvezetője én vagyok. Úgyhogy a felelősség kizárólag engem terhel. Andreának ehhez a világon semmi köze. Egészség van, a gyerek jól van, a többi nem számít.”

  A karriert az anyaság mögé taszító Szulák Andrea egyébként korábban már nyilatkozott arról, hogy sokakhoz hasonlóan ő is hitelcsapdába került, s több mint kilencvenéves koráig nyögheti a több mint 80 milliós tartozását, ha nem sikerül eladnia a gyönyörű budai családi házát.

  HOZZÁSZÓLÁSOK