Völgyesi Gabi megdöbbentő vallomása gyerekkoráról! Részletek!

741

Először vallott gyermekkoráról az énekesnő: Völgyesi Gabi boldog kislányként nőhetett fel, jóllehet sokan éltek egy nagyon pici lakásban, amelyről most úgy véli, nem feltétlenül volt egészséges.

Az énekesnő elmondása szerint akkor is boldog volt, amikor egy mindössze 23 négyzetméteres lakásban élt ötfős családjával. Völgyesi Gabi számára akkor ez a kis otthon jelentette a világot, s most mesélt először a gyermekkoráról.

– Csak felnőttként fogtam fel, hogy öt ember számára azért ez nem feltétlenül egészséges élettér. Akkoriban ebből semmit nem éreztem. […] Tudom, úgy tartják, sok jó ember kis helyen is elfér, de most belegondolva abba a helyzetbe, a szüleimnek biztosan nem lehetett kényelmes. Apám az anyósával élt egy szobában, miközben mi is folyton ott ugráltunk körülöttünk. Ráadásul még a WC-re is az udvarra kellett járni, szóval nem volt egy leányálom. […] El sem tudom képzelni, hogy egy akkora lakásban hova menekült a család előlünk – mesélte a Story magazinnak Völ

Nem volt könnyű a gyerekkora

gyesi Gabi, aki arról is szót ejtett, hogy hatéves korában végül egy 72 négyzetméteres panelba költöztek, ami szerinte óriási volt a másikhoz képest.

– A régi ház még mindig áll, és bár egyre rosszabb állapotban van, nekem mégis szép emlékeim fűzödnek hozzá – mondta a magazinnak az énekesnő, akinek egyébként nagyon szoros kapcsolata alakult ki a nagymamájával. Völgyesi Gabi mamája 86 éves korában hunyt el, szerencsére arról is értesülhetett, hogy Gabi édesanya lesz.

HOZZÁSZÓLÁSOK