180 fokos fordulatot vett a Zámbó-Srá­mek-bot­rány­

  969

  Kedden még arról szóltak a hírek, hogy kibékíthetetlen ellentét feszül a néhai Zámbó Jimmy családja és a Rising Star felfedezettje, Peter Sramek között. A harag okát pedig az szolgáltatta, hogy a fiatal énekest egyszerűen nem hívták meg a Király emlékére rendezett koncertre, és a családtagok a telefont sem vették fel Peternek. A kialakult helyzet, végül arra sarkallta Zámbó Krisztiánt, hogy egy videóüzenettel tegyen rendet a káoszban, és kifejtette, ő maga miért is neheztel a korábban Jimmy méltó utódaként emlegetett Srámekre.

  Ám alig 24 órával később az élet meglepő fordulatot tartogatott a haragosok számára. Egyszerre vendégeskedtek ugyanis a Fem3 Café szerdai adásában, ahol Peter, édesanyja segítségével, elkészítette Zámbó Jimmy kedvenc ételét, a brindzás galuskát, melyet elsőként éppen Krisztián kóstolhatott meg. A jelek szerint az ő szívéhez is a gyomrán át vezet az út, ugyanis nemcsak dicsérte az ételt, de egy kézfogással kombinált puszival is megjutalmazta az alkalmi séfet. Sőt, abban is megállapodtak, hogy hamarosan sörözéssel pecsételik meg a frissen megkötött békét.

  Peternek, így már csak egy dolga akad, mégpedig megbékíteni Jimmy testvéreit is, hiszen Marietta kifejezetten haragszik rá, mivel az énekes elfelejtett köszönetet mondani neki egyik koncertjén.

  Forrás: Ripost

  HOZZÁSZÓLÁSOK