33 évvel fiatalabb lányt szeret MC Hawer – Ő a zenész új barátnője

529

„Több mint öt éve vártam erre. Végre megint foglalt a szívem!” – ujjongott MC Hawer, azaz Koczka Géza , aki szeptember elején, az MC Hawer és Tekknő izsófalvi fellépésén kezdett szemezni egy bájos, barna lánnyal, a húszéves Fannival.

 Jó kedvem lett a szépségétől, és a dalainkat is szerette, mert az első sorban énekelt. A buli után aláírást és közös fotót is kért, amit még aznap éjjel a zenekar közösségi oldalának üzenőfalára is átküldött. Mivel ezt a portált én kezelem, kinyomtattam, aláírtam, majd és visszaküldtem neki a képet, és aztán levelezni kezdtünk – idézte fel a közeledés izgalmát a mulatóssztár.

– Ekkor még gondolni sem mertem arra, hogy esélyem lehet nála, hiszen harminchárom év komoly korkülönbség, de Fanni tovább írogatott, én pedig egyre jobban szerettem volna megismerni őt. Amikor újra találkoztunk, és elbeszélgettünk, bevallottam neki, mit érzek iránta. Nem ijedt meg, sőt, már együtt ízlelgetjük a páros boldogságot. Mennyei! – áradozott a rapper.

Fiatal párja is hasonlóképpen érez.

– Nem fordulok el valakitől csak azért, mert sokkal idősebb nálam. Jól érezzük magunkat együtt, ennél többre nem is vágyom – fogalmazott Fanni (20), aki szülei vállalkozásában dolgozik a borsodi Szuhakállóban.

Nagy a boldogság és az összhang. 33 év mit sem számít!

– Amikor Gézával megismerkedtem, egy lehetetlen kapcsolatban voltam. Már nem volt érzelmi kötődésem, de most alig várom, hogy a kedvesemet megint lássam – tette hozzá a fiatal szépség, aki a médiából tudta, barátjának az alkohollal és a szerelemmel sem volt szerencséje.

Az egykor 24 éven át szenvedélybeteg zenész számára már édesanyja 2012-es halála is komoly lelki terhet jelentett. Ezt tetézte, hogy akkori kedvese is alkoholproblémás volt, és emiatt is sokat veszekedtek. Hawer a detoxikálóban döntötte el, szakít tintás partnerével, és ezek után csinálta végig a Merényi Gusztáv Kórház hathetes elvonókúráját. Öt éve tiszta, de Ámor nem lett a haverja.

– Nem érdekel, ki mit gondol arról, hogy egy húszéves lány rabolta el a szívem. Mulatószenész vagyok, mást nem is mondhatok: szeretni kell! – fogalmazott MC Hawer.

HOZZÁSZÓLÁSOK