A drogárus VV indián kikészült a Ninja Warrioros bukásától!

367

Már a rácsok mögött a TV2 Ninja Warrior című műsorára készült Serbán György, azaz VV Indián.

Az egykori valóságshow-szereplő a Venyige utcai börtön zárkájában napi két órát edzett, hogy formába kerüljön – mégsem járt sikerrel. Azt azonban ő sem gondolta volna, hogy már a második akadályon, a selejtezőben elbukik.

Jelenleg pultosként is dolgozik egy VIII. kerületi kricsmiben

– Csalódott vagyok, de csak magamat hibáztathatom, túlzottan bizonyítani akartam, hogy nagypapa létemre is vagyok olyan kemény, mint a fiatalok. Nem sokkal azután kerültem játékba, hogy fél évet töltöttem a Venyige utcai börtönben, majd házi őrizetben – mesélte a Blikknek a korábban drogkereskedelemmel gyanúsított Indián.

Indián jelenleg négy helyen dolgozik: bádogos, takarító, burkoló, emellett pultos egy VIII. kerületi kocsmában. Napi tizenkét órákat dolgozik, sőt, új albérletbe költözött, hogy szerettei közelében lehessen, hiszen a nagypapakorú rockernek mostanában a lánya, Renáta (24) és unokája, Krisztián (4) a legnagyobb szövetségese.

Hamar kiesett a börtönt is megjárt egykori valóságshow szereplő

 

– Apu mellett nem volt átlagos gyerekkorom, többet jártam focimeccsre vagy rockkoncertre már ovisként, mint bábszínházba. Voltak nehézségeink, sőt, a suliban is hátrány volt, hogy ő az apám, de imádjuk egymást. Különleges szövetség van közöttünk, megérzem, ha baj történik vele. Nagyon szurkoltam neki, az unokája pedig azóta Ninja Papának hívja – mesélte Renáta, aki a kisfiát már teljesen más szellemben neveli, mint egykor őt az apukája. – Imádom őt, de azt nem szeretném, ha Krisztián olyan életet élne, mint ő, akit a nők, a motorok és a rock ’n’ roll életforma érdekelt igazán.

HOZZÁSZÓLÁSOK