Ákos botrányos véleményét már 15 éve is kifejtette – Videó

  670

  A sommás véleményt egy 2000-ben készült felvételen mondta bele az énekes a kamerába, beszélgetőpartnere Ernyey Béla volt. A hvg.hu idézett is a videóból.

  “Attól jó egy nő – jó nő, hanyagolnám ezt a kifejezést –, mondjuk attól tetszik nekem egy nő, hogy van benne képesség a ragaszkodásra. Nem feltétlenül a terhes, fojtó, görcsös ragaszkodásra, van benne képesség az élet szeretetére, van benne szenvedély. Igazi tűz. Szóval, hát ez számomra az asszony, így mondhatnám. Aztán vannak a bombanők, akik jönnek-mennek, meg akik fogva tartják az ember tekintetét rövidebb, hosszabb ideig. De a jó nő, vagy a nekünk, vagy a nekem tetsző nő az nagyon ritkán bombanő. És ha véletlenül bombanő, akkor ez később már nem lesz jellemző

  – így fogalmazott Ákos 15 évvel ezelőtt a köztévé műsorában, ahol Ernyey Béla kérdezte a nőkről.

  “Szegény bombanők” Ákos szerint “szörnyű terhet visznek, a szépség terhét”.

  A bombanő buta, mert a szépség, az önmagával való foglalatoskodás és a szépséggel kapcsolatos férfiúi érdeklődés kivédése elvette az idejét attól, hogy más is lehessen, mint bombanő. Lehet belőle értelmes asszony, mint ahogy minden nőből, leányból lehet, de – ez egy férfisoviniszta kijelentésnek tűnő kijelentés lesz – ehhez férfi kell, ez önmagától nem alakul ki – fogalmazott az énekes.

  Ákos nemrég az Echo Tv-ben beszélt a nők szerepéről, mondataival óriási botrányt kavart. Azt az interjút a következő videóban tudja megnézni.

  (forrás: blikk)

  HOZZÁSZÓLÁSOK