Alekosz beszólt a menstruáló nőknek, már nem tudja kínjában mit mondjon

392

Nagy Alekosz nem adja fel: továbbra is a párt keres, ám úgy tűnik, ez olykor elég nagy fejtörést okoz neki. Az egykori VV-sztár most arra a megállapításra jutott, hogy a nők ciklusától függ, mekkora esélye van az ismerkedésre. Legújabb Facebook-posztjában mindezt részletesen is kifejti, és azt is elárulja, milyen taktikával próbálja a jövőben behálózni a csajokat – már, ha hajlandóak az együttműködésre.

„A kedves tévénézők szerint miért csak peteéréskor akarnak engem a nők?

Fölháborítónak tartom, hogy engem csak peteéréskor akarnak a nők. Az elmúlt három esetben, amikor az ország több pontján szexuális kapcsolatokat létesítettem, föltűnt, hogy a megszokottnál jobban akartak a nők. Mint utólag kiderült, mindhárman menzesz előtti állapotban voltak. Menzesz után már nem akartak. Társaságomat nem keresték, a Facebookon letiltottak. Eltűntek!

Minekután egy becsületes menzesz három hétig tart, egy hét áll rendelkezésre az ismerkedésre és az örömszerzésre. A jövőben fontosnak tartom azt, hogy a nők megosszák velem ciklusaik rámvonatkozó dátumait, menzesz előtti napjaik ismerkedési fázisait. Tarthatatlan és sértő ez az állapot, hogy ilyesformán használnak ki engem! Havonta nem csak egyszer szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni. Mától naptár szerint megyek!”

A kedves tévénézők szerint miért csak peteéréskor akarnak engem a nők?

Fölháborítónak tartom, hogy engem csak peteéréskor akarnak a nők. Az elmúlt három esetben amikor az ország több pontján szexuális kapcsolatokat létesítettem föltűnt, hogy a megszokottnál jobban akartak a nők. Mint utólag kiderült, mindhárman a menzesz előtti állapotban voltak. Menzesz után már nem akartak. Társaságomat nem keresték, a facebookon letiltottak. Eltűntek!

Minekután egy becsületes menzesz három hétig tart, egy hét áll rendelkezésre az ismerkedésre és az örömszerzésre. A jövőben fontosnak tartom azt, hogy a nők megosszák velem ciklusaik rámvonatkozó dátumait, menzesz előtti napjaik ismerkedési fázisait. Tarthatatlan és sértő ez az állapot, hogy ilyesformán használnak ki engem! Havonta nem csak egyszer szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni. Mától naptár szerint megyek!

Nagy Alekosz "VV Alekosz" Élete

A közönség a Való Világ 4. szériájából ismerhette meg, amelyet meg is nyert. Eredeti foglalkozását tekintve biztonsági őr. Legnagyobb szenvedélye a nők, pálinka, konyak és a szivar. A Való Világ után az Alekosz menyasszonyt keres című önálló műsorral jelentkezett, majd könyvet írt és pornófilm-rendezéssel is próbálkozott. Jelenleg hatalmas botrányt okozva a konkurens csatornával kötött szerződést és az ÖsszeEsküvőkben tűnt fel.

HOZZÁSZÓLÁSOK