Alig takarta valami a magyar szépség testét – Fotók

449

Tajvan is megismerhette a magyar szépségeket. Lezajlott a Global Charity Queen 2018-as világversenye, amelyen a Magyarok Világszépe 2017-es I. udvarhölgye, Cvijin Blanka, és a 2017-es TOP10-es mezőny versenyzője, Blága Tünde is részt vett.

A nemzetközi szépségversenyen a nevéből adódóan a szépség mellett a jótékonykodás is fontos szerepet kapott. A csodálatos Tajvan volt a finálé helyszíne, ahol a hölgyek 15 napos ott tartózkodásuk alatt a jótékonyságra épülő programok mellett megismerhették az országot is. Többek között a Taipei 101 nevű 101 emeletes épületet is meglátogatták, mely a világ egyik legmagasabb építménye.

A döntőben a versenyzők estélyi ruhában és nemzeti viseletben is megmérettettek. Az este sikerrel zárult, hiszen a 47 versenyző közül Cvijin Blanka bejutott a TOP15-be, illetve az európai versenyzők között a TOP4-be, a Miss Charity díj, és az ezzel járó korona pedig Blága Tünde fejére került. Első udvarhölgye Miss Kína, második udvarhölgye pedig Miss USA lett.

„Hihetetlenül boldog vagyok, amiért sikerült elnyernem a Miss Charity címet. Sok munka és kitartás kellett hozzá, ám megérte! Külön köszönetet szeretnék mondani Fásy Ádámnak, aki rengeteget segített mindenben” – mondta Tünde.

 

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK