Az alkohol foglya maradt a hajléktalan lottómilliomos

  631

  Egy rehabilitációs otthonban kezelik Andraschek Lászlót, aki 630 milliót nyert a lottón.

  alkesz

   

  Május óta egy vidéki rehabilitációs intézetben kezelik a hajléktalan lottómilliomost. Andraschek László felesége, Anikó asszony a Story magazinnak beszélt a család drámájáról. Arról, hogy a 630 milliós nyeremény előcsalta a régi rokonokat, barátokat.

  „A döntés az övé volt, hogy újra iszik, mint ahogy az is, hogy le akar szokni és józanul akar élni – mondta az asszony a Borsnak.
  A májusi rehabra vonulást eddig család nem hozta nyilvánosságra, de a Magyar Narancsnak Anikó júniusban elismerte, hogy a férjének a nyeremény után egészségügyi problémái adódtak, a témába azonban most nem akar mélyebben belemenni.

  Az egykor hajléktalan Andraschek László több mint félmilliárd forintot nyert a lottón tavaly szeptemberben. Nem is titkolta szerencséjét, nyilvánosság elé állt, igaz ezt később kicsit megbánta.

  Vagyonukat szakemberek tanácsára ingatlanba, üzletbe fektették. A feleség lányának és párjának is vettek egy lakást és kihozták az intézetből négy gyermeküket, akik azért kerültek be, mert a szülők olyan szegények voltak, hogy nem tudták eltartani őket.

  Andraschek László azt mondja: a pénzéből nem meggazdagodni akar, hanem megélni. Még a 11 éves autóját sem akarta lecserélni. Felesége a nyomorban még pánikbeteg volt, de ez mostanra elmúlt és vállalkozásba fogott.

   

  forrás: hir24.hu/ hirpress.hu

  HOZZÁSZÓLÁSOK