Baby Gabi kopaszodik

972

Nagyokat nevettek Baby Gabi fodrászszalonjának dolgozói, hisz főnökük képes volt olyan szolgáltatásért hosszasan, türelmesen egy helyben ülni, amit ők pár perc alatt megoldottak volna. Egy jó kis nullás géppel gyorsan vágták volna kopaszra Gabi fejét, de nem kaptak rá lehetőséget a főnöküktől. Gabinak öt éve működik sikeresen a fodrászszalonja, amit azért nyitott, hogy több lábon állhasson, és ne legyen kitéve az előadói szakma szeszélyeinek.

20150828baby-gabi-egyelore-csak-tudat

„Háklis vagyok a hosszú hajamra, háromnaponta mosom, és mindig nagyon figyelek arra, hogy ápolt legyen. Nő vagyok, magamtól soha nem hoznék olyan döntést, hogy egy hatalmas változás keretében levágatom tüsire, vagy letolatom egészen. Eddig nem gondolkoztam el rajta, de nem lenne jó érzés, ha valaha megkopaszodnék. El sem tudom képzelni, hogy hogyan fogják betuszkolni a hajamat a paróka alá. Persze én is gyakran változtattam a formáját, volt már rövid is – de kopasz!? Anyukám mindig rövid frizurát viselt, és világéletemben szerettem volna kipróbálni, hogyan néznék ki én is vele. Hát nagyon meglepődtem, amikor levágattam, hisz pontosan olyan lettem, mint ő. Tetszett, de mégis visszanövesztem, a hosszú hajjal több mindent lehet kezdeni; kontyban tudom viselni, kiegyenesítve, begöndörítve, tudom variálni, attól függően, hogy éppen milyen hangulatom van. Amikor már nagyon hosszú, akkor visszavágatom” – mesélte az énekesnő, aki nem nyúzza a nála dolgozókat, ha valami új formát talál ki.

20151010baby-gabi

„A szalonomba általában kész tervekkel, fotókkal felszerelkezve megyek, és a kolléganők eldöntik, melyik tervem állna jobban. Előfordult, hogy lebeszéltek a kiválasztott modellről, mert nem illett a fejformámhoz. Sohasem szoktam a vendégek elé befurakodni azzal az indokkal, hogy én vagyok a főnök. Szépen kivárom a soromat, mint a vendégek, akik mindig az elsők. Ha tudom, hogy időre kell mennem, és nagyon jól kell, hogy kinézzek, akkor behívom a délutános fodrászt a műszakja előtt, hogy csinálja meg a hajamat. Egyébként magamnak készítem el, csak festetni megyek szakemberhez. Sokat tanultam a fodrászaimtól, bármilyen frizurát el tudok készíteni” – mesélte Gabi, akinek nem csak a kopaszságot kell szoknia a produkciójában. Az ír énekesnő szinte mozdulatlanul énekel, így Gabi rúzzsal rajzolt egy kockát a tükrére, jelezve, hogy abból nem szabad kimozdítania a fejét. De a hatalmas tükör is csak a Sztárban sztár kezdetével került az otthonába.

„Soha nem volt szükségem arra, hogy legyen egy nagy tükör a lakásomban. Van egy kicsi a fürdőszobában, ha kellett, felálltam a kád szélére, és megnéztem magam. A műsor kezdetekor rájöttem, hogy nem árt, ha tetőtől talpig látom magamat, főleg más bőrében, ezért csináltattam a nappaliba egy jó nagy tükröt a szekrény ajtajára. Összekötöttem a kellemeset a hasznossal.”

(forrás: life)

HOZZÁSZÓLÁSOK