Bangó Margit volt férje kitálalt az énekesnőről

  2499

  “Mindig minden úgy volt, ahogy Margit akarta.”

  Sokat cikkeztek mostanában Bangó Margit és lánya, Bangó Marika viszályáról. Valószínűleg ezért döntött úgy Horváth Elemér, hogy – először és utoljára – elmondja az ő verzióját a Storynak.

  Horváth Elemér az a zenész, aki először Margit (neki a második), majd Marika férje lett. Azt mondja, nem büszke rá hogy így történt, de így kellett történnie. Ők Marikával csak a szívükre hallgattak. Nem Marika szerette el anyjától. 34 éves házasság ez, melynek minden pillanatát felvállalják.

  69161_bango-640fb

  Arra is büszke, hogy a család végül felül tudott kerekedni a “szégyenen”, s miután befejeződött a zenész karrierje a Gundel étteremben, Bangó Margit ajánlotta, hogy dolgozzanak együtt. Bár állítása szerint ebben a munkakapcsolatban meglehetősen kényelmetlenül érezték magukat, működött a dolog. Arra a bizonyos koncertre, ami miatt most nem beszél anya és lánya úgy emlékszik, hogy felhívta margitot, mikor indulnak a fellépésre, a válasz pedig az volt, hogy semmikor, mert leesett a hó. Aztán Margit mégis elment nélkülük. De mégsem ez volt a fő oka a “szakításnak”, hanem lányuk, Tina – állítja a férfi.

  Azt mondja, ők otthon a gyerekek előtt beszélnek meg mindent, s így tettek akkor is, amikor emaradt a közös munka. Tina pedig (aki válása után nagyanyjához költözött, s erős érzelmi viszony fűzi Bangó Margithoz) mindent visszamondott nagyanyjának. Elemér azt mondja alapvetően mindig is örült Tina és Margit remek kapcsolatának, csak az fáj neki, hogy ez szép lassan kihűtötte kapcsolatukat lányukkal.

  Azt mondja, 30 éven át vezekeltek azért, mert ők Marikával egy pár lettek. Állítása szerint emiatt mindig, minden úgy volt, ahogyan azt Margit akarta. ő csak azt reméli ha neki nem is, lányának megbocsát Bangó Margit.

  HOZZÁSZÓLÁSOK