Baukó Éva: az én csúnyám gyönyörű!

  1186

  Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy egy amerikai cég megrendezte az első női nemiszerv-szépségversenyt. Magyarország ráadásul fényes sikert ért el, hiszen egy Anita és egy Eszter nevű lány az előkelő harmadik és negyedik helyet szerezte meg. Mára már az is kiderült, egyre több nő azért keres meg plasztikai sebészt, mert elégedetlen a „csúnyájával”.

  – Sajnos ez a testrész is öregszik. Szakmailag mindig is érdekelt ez a téma, már csak azért is, mert rengeteg nemátalakító műtétet végzek. Ma már kategorizálni, csoportosítani is tudom a nőket: kagyló, hamburger, kakastaréj, saláta és osztriga. A beavatkozások száma pedig megszámlálhatatlan. Egyes hölgyek nemi szervük alakjával vagy a telítettségével elégedetlenek. Mások azért ke­resnek fel, hogy hüvelyszűkítő beavatkozást kérjenek, de meg lehet emelni a G-pontot is, ami az orgazmus elősegítésére szolgálhat. Sőt, akadnak implantátumok is, amelyeket be lehet helyezni a megfelelő részekre – magyarázta a Borsnak egy plasztikai sebész, aki elmondta: el sem hisszük, hány ismert nő keresi ilyen ügyben.

   

  fu7_7ab1e[1]

   

  Az egykori valósághős szerint az ő intim testrészét még nem kell megfiatalítani
  Megkérdeztünk két honi hírességet, rászánná-e magát egy esetleges beavatkozásra.

  – Nekem szerencsére nincs salátám, az enyém baba – mondta Baukó Éva. – Elégedett vagyok vele, nem volt még panasz soha rá, és egyelőre nem szültem, így nem kell fiatalítani – magyarázta a műsorvezető-valóság­show-hős.

  – Most még ne­kem sincs okom pa­naszra, így 39 évesen sem – csatlakozott a kérdéshez Molnár Anikó. – Ha csúnya lenne vagy elégedetlen lennék vele, akkor nem sokat gondolkoznék rajta. A férfiaktól úgysem várhatjuk el, hogy jelezzék, valami nem stimmel vele. Ráadásul én mindennap látom, így azt a változást is nehezen vehetném észre, amit a felettem elrepülő évek okozhattak – mondta el véleményét az egykori Nagy Ő.

   

  cecdcd_05917[1]

   

  forrás: borsonline

  HOZZÁSZÓLÁSOK