Baukó Éva Készen áll az anyaságra! Imádják a kicsik az egykori VV-hőst!

395

Kevesen ismerik Baukó Éva gondoskodó oldalát, pedig saját bevallása szerint kiváló nagynéni, s éppen úgy imádják a testvérei gyerekei, mint a barátaié.

Éva sokáig a testvérével lakott, kivette a részét a gyermeknevelésből, épp ezért úgy gondolja, ő maga is készen az anyaságra.

– Három unokahúgom van és két unokaöcsém, és megőrülök értük. Lili hároméves, Lara és Mira négy-négy, Bence tíz-, míg Milán hároméves. Egyébként már kevesen emlékezhetnek rá, de Bence szerepelt a ValóVilág-os bemutatkozó videómban annak idején. Imádom a gyerekeket, ők is rajonganak értem, még az idegen gyerekek is rögtön megkedvelnek – mondta a Blikknek Éva.

Bauko Éva
Bauko Éva már nem csak pózolna a cukrászda előtt?

– Egyébként tipikusan az a nagynéni vagyok, aki elkényezteti a piciket. Ráadásul három és fél évig a testvéremékkel laktam, így rengeteg időt tudtam velük eltölteni és besegíteni, amiben csak kellett. Így komoly ismereteim vannak pelenkázásból, altatásból, etetésből. Nem véletlenül mondtam korábban, hogy készen állok az anyaságra. Ha lenne egy babám, tudnám, hogy mit kell vele kezdeni, sok fiatal anyával ellentétben – mondta a Blikknek büszkén a műsorvezető.

 

Alekosz mint potenciális apa? Feltehetően vállalná a szerepet…

HOZZÁSZÓLÁSOK