Berkiék a budapesti óriáskeréken vágtak neki a babaprojektnek – Videó

  794

  Pazar kilátás, de semmi belátás – ezt kínálja a budapesti óriáskerék sötétített üvegű VIP-fülkéje, amiben tévé és bőrülések várják a turistákat, akik kíváncsiak a városra madártávlatból. De persze nem csak turistáknak kiadó a luxusfülke, romantikázni vágyó párokat is szívesen látnak itt. Illetve, pont, hogy nem látnak, és ez a lényeg, ezért bújt el itt Berki Krisztián és Hódi Pamela, akik azonnal kedvet kaptak egy kis etyepetyére.

  Pamela először praktikusan arról érdeklődött, hogy takarítják-e az üléseket, gondolván arra, mi minden történhetett már a titokzatos fülkében. Majd miután megbeszélték, hogy Berki már a csillagokat is lehozta az égről a nőnek, most pedig felviszi őt oda, arra terelődött a szó, hogy akkor mit is vár még tőle, mivel tudná boldoggá tenni? Pamela habozás nélkül rávágta, egy kisfiú hiányzik a boldogságához, Berki pedig nem volt rest, azonnal az ölébe kapta kislányának édesanyját.

  Persze, a kamera ezúttal is velük tartott, de egyáltalán nem lennénk meglepve, Berki makacsságát ismerve, hogy ha ő egyszer elhatározta, hogy az óriáskeréken ejti teherbe barátnőjét, akkor az így is lesz, és egyszer visszatérnek kamerák nélkül is.

  (forrás: borsonline)

  HOZZÁSZÓLÁSOK