Bódi Sylvi egy szál semmiben pózol: Fotók!

  1509
  bodi-sylvi

  A csinos modell egy valóban különleges fotóval kápráztatta el a követőit. Ennyire kevés ruhában nem sűrűn látni Bódi Sylvit.

  Forró hangulatú fotót posztolt a falára Bódi Sylvi. Egy lenge nyári ruhát visel, amely alatt egyértelműen látszik, hogy nem hord semmit sem. A szörfös sztár két óra alatt már majdnem ezer kedvelést gyűjtött össze a posztjával, amelyhez egy hosszú, együtt érző levelet is társított.

  Arról számolt be nekünk Sylvi, hogy ezt a rekkenő hőséget nagyon rosszul viseli, és becsüli azokat az embereket, akik ilyen kánikula ellenére is szabadtéren, vagy légkondícionáló nélküli helyen dolgoznak.

  Bodi Sylvi

  “Emelem a kalapom és minden tiszteletem az övéké és azoké az embereké, akik ebben a nagy hőségben külső helyszínen, tűző napon, építkezéseken dolgoznak. Futárok, pincérkednek, pékségben sütik nekünk a kenyeret vagy nem légkondícionált a munkahelyük. Én majd leszédültem a kis motoromról, mert az aszfalt úgy ontja magából a hőt és a menetszél, amely máskor oly kellemesen hűt, most tűzforró és szinte perzseli a bőrömet”

  bodi-silvi-2

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK