Brutál csini: egy szál semmiben pózolt Dobó Ági – fotó

3421

Indoklás is társult a Dobó Ágiról készült vadító fotóhoz: a szépségkirálynő férje elárulta, Dobó Ági helyett miért Palvin Barbarát nevezte meg a legszebbnek a Nyerő Párosban.

“Mindenkinek egy ilyen ‘harmincast’ kívánok!” – kezdte a fotó alatt Kis Csaba, Dobó Ági férje. Mint megírtuk, egy kisebbfajta konfliktus alakult ki Vasvári Vivien megjegyzéséből, amit a Nyerő Páros című műsorban tett Palvin Barbira.

A műsor előző adásában az egyik feladat során, amikor is a műsorban szereplő férfiaknak meg kellett mondaniuk, ki az a híresség, aki tetszik nekik, Dobó Ági férje Palvin Barbit mondta. Kis Csaba pedig most arra adott választ Instagram-oldalán, miért éppen a modellt választotta a legszebbnek:

A Nyerő párosban azért nem Őt, hanem Palvin Barbit neveztem meg, mert Agi fejével próbáltam gondolkodni, aki egyszer azt mondta, hogy egy esetben nézné el a hűtlenséget, ha egy ‘igazi’ Victoria Secret modellt tudnék becserkészni. …aztán amikor Barbi az lett, sokat nevettünk ezen a kijelentésén közösen, főleg, amikor egy-egy rendezvenyen, vagy buliban láttuk Őt…” – írta Kis Csaba a Dobó Ágiról készült fotóhoz, amit a 24.hu szúrt ki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK