Curtis őszintén vallott! A válasz sem maradt el…

397

Curtis az Instagram-oldalán üzent annak a személynek, aki a legfontosabb számára.

A rapper legújabb fotóján kedvese, Kriszti látható, a kép mellett pedig a Forrest Gump című film egyik legédesebb vallomását olvashatják a követői. Hogy vajon Curtis azért nyúlt idézethez, mert számára nehéz megfogalmazni az érzéseit, vagy csak egész egyszerűen, mert ez a néhány sor tökéletesen visszaadja azokat, nem lehet tudni. Mindenesetre nagyon romantikus személyiségre utal egy ilyen szívhez szóló vallomás.

“Tudja, az a fura, hogy valamire emlékszik az ember, valamire nem. Emlékszem a legelső buszozásomra az iskolába, jól emlékszem. Igazán fura, mik maradnak meg az ember fejében. A születésemre például nem emlékszem. És nem bírom felidézni az első karácsonyi ajándékomat, vagy hogy mikor vittek először a folyópartra piknikre. Viszont arra jól emlékszem, mikor hallottam először a világ legédesebb hangját. Sose láttam olyan szépet életemben, mint az a kislány. Olyan volt, mint egy angyal. (…) Attól kezdve mindig együtt voltunk, úgy voltunk, mint a borsó meg a héja”

Curtis egyébként választ is kapott a vallomásra. Szerelme kommentben üzent a rappernek: “Elmondani nem tudom, mit érzek, mikor olvasom ezeket a sorokat… Mindennel jobban szeretlek” – olvashatók Krisztike sorai.

HOZZÁSZÓLÁSOK