Curtis pirulák nélkül járja meg a poklot! Részletek!

345

Budapest — Pokoli fájdalmak várhatnak Széki Attilára, azaz Curtisre a TV2 ma induló új műsorában, a Csak show és más semmi élő adásaiban.

A régebben Újpesten, Kecskeméten és Szolnokon is futballozó rapper korábban megsérült térdei nehezen bírják az igénybevételt, ám a zenész a Blikknek elárulta, semmivel sem tompítja a fájdalmait. Ugyan korábbi színpadi partnere, a múlt nyáron Curtist látványosan kirúgó Majka nyilvánosan rendszeres droghasználattal vádolta meg egykori barátját, a rapper elárulta, kerüli a pirulákat.

– Összeszorított foggal tűrök, kemény gyerek vagyok! Amúgy is igyekszem kerülni a gyógyszereket – mondta határozottan a Blikknek Curtis, akinek súlyos térdsérülése több mint tíz esztendeje keseríti meg az életét.

Ezek a fájdalmak az utóbbi időben csak erősödnek, a nyári turnéidőszak lezárultával ugyanis show-műsor vár rá, ahol a szereplők hétről hétre páros feladatokban bizonyíthatnak az élő adásokban. Elsőként például egy különleges táncos produkcióban lép színpadra a rapper, ami biztosan próbára teszi a fájdalomküszöbét.

HOZZÁSZÓLÁSOK