Élőben tér vissza a Győzike show – kemény lesz!

585
Gáspár Gyöző

Bár azt eddig is le­he­tett tudni, hogy Bea vál­lal­ko­zá­sá­ban a tel­jes Gás­pár csa­lád nya­kig benne lesz, még­sem rak­tuk össze a képet.

Ahhoz, hogy Győzike show-vá alakuljon bármi, tulajdonképpen nem kell más, csak egyszerre, egy helyszínen kell tartózkodna a négyfős Gáspár családnak. Ebből következik, hogy Gáspár Bea borvacsorái egyrészről gasztronómia csodák lesznek, másrészről a résztvevők visszakapják a régi családi hangulatot is a pénzükért.

 

Hiszen ki gondolná akár csak egy percig is, hogy Győzike és Bea amolyan vendéglátós, szerény modorban vezénylik majd le az eseményt? Ugye senki? Erről Bea asszony is említést tett egy néhány nappal ezelőtti interjúban. Maga mondta ki a varázsszót: “Győzike show…”!

“Attól, hogy én főzök, a többiek munkája is épp olyan fontos a folyamatban. A lányok a felszolgálásban fognak segédkezni, míg Győző lesz felelős a vendégek fogadásáért, az ültetésért. Remélem, most inkább a főztöm miatt váltanak bérletet az emberek, de fel vagyunk készülve arra, hogy ez olyan lesz, mint egy élő Győzike show”

– mondta Bea a Storry magazinnak.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK