Először beszélt rémálom szerű terhességéről Dundika – Videó

  652

  Történelmi pillanat jött el szerda reggel, ugyanis Majka és Dundika együtt meséltek születendő babájukról a Mokka kanapéján. Ilyesmire pedig nem nagyon volt még példa.

  Az egykori Playmate azt mesélte, hogy már első kisfiukkal való terhessége sem volt egy sétagalopp, de amin mostani babájával végigmegy, az kész rémálom.

  Eddig is minden rendben volt, csak azt ugye tudjuk, hogy a terhesség nem egy áldott állapot, ahogy le szokták írni. Én Marcinál is odatettem magam rendesen, de ez most még rosszabb, sokkal hosszabb ideig tartottak a rosszullétek. Nem reggeli, egész napos

  – mesélte a Mokkában a 21 hetes terhes kismama.

  620x0 (1)

  Majka is megerősítette, hogy Dundika nagyon rosszul viselte az első pár hetet, igazi nehezítés volt, hogy éppen akkortájt voltak háromhetes amerikai útjukon. Volt olyan, hogy Hajnit fel kellett locsolni, mert annyira rosszul érezte magát.

  Megbeszéltük, hogy ez lesz az utolsó olyan Amerikánk együtt, hogy csak megyünk és bulizunk. Napközben gyerekkel, de este buli. És az utazás előtt két héttel mondta, hogy neki ez nem lesz buli. És pont előtte két-három nappal kezdődött a rosszullét, és ugye tudtuk, hogy ez lesz 3-4 hétig, mert Marcinál is ez volt

  – mondta el Majka, de azt is elárulták, hogy nagyfiuk, Marián sokféle betegséget kapott már el, ezért rengeteg oltásra volt szüksége az utazás előtt. A rapper-műsorvezető szerint a gyerek tőle örökölte a folyamatos betegeskedést. Hiszen már a legkisebb náthától is képesek hetekre ágynak dőlni.

  (forrás: ripost)

  HOZZÁSZÓLÁSOK