Ennél nincs lejjebb: Győzike mozisztár lesz! – Videó

  743

  Volt már énekes, rapper, reality hős, koporsós vállalkozó, testépítő és most mozisztár. Ez Gáspár Győzike eddigi foglalkozásainak sora. De most koncentráljunk csak az utolsó kettőre.

  A Gáspár család fejéről ugyanis azért forgattak egy másfél órás filmet, mert testépítő lett, és teljes életmódváltáson esett át. A műalkotást több hazai filmszínház is bemutatja májusban, és a készítők remélik, hogy sokaknak jelent majd inspirációt a megtekintése.

  Gyerekkoromban kövér voltam, elettem az agyamat, és csak 42 évesen jöttem rá, hogy mit jelent a sport. Már ez az életem, az edzőtermek a barátaim lettek, a zsír pedig folyamatosan ég, hihetetlen átalakuláson megyek keresztül.

  “Megkeresett egy cég, hogy forgassunk mozifilmet a testépítésről az én szemszögemből, a lelki betegségekről, a támadásokról, a kitartásról. Ez a film a színtiszta igazságról szól. Rengetegen támadnak a testépítők közül, volt aki életveszélyesen is megfenyegetett, de nem érdekel. Támadás helyett értékelniük kellene, hogy mostanra láttam meg a sport fontosságát” – mondta a 24.hu-nak Győzike, a mozisztár.

  A filmhez már készült egy előzetes, amit most jól meg is nézhet mindenki.

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK