ERDÉLYI MÓNIKA szerint tökéletesek a mellei

  3860

  A műsorvezető úgy véli nincs gond a mellével, ezért nincs szüksége plasztikára.

  Az utóbbi időben kivirult Erdélyi Mónika merészebb mint valaha, az új stílusát pedig mindenki imádja. A férfiak azért, mert nagyobb lett a dekoltázsa, ezzel együtt pedig vékonyabb a dereka, a nők pedig azért, mert újabban kendőzetlen őszinteséggel beszél mindenről.

  Most például arról, hogy ha gondja lesz a mellével, nem lesz rest felkeresni a plasztikai sebészt, hiszen, ha lehet segíteni a gravitációt kedvelő mellen, akkor miért szenvedjen az ember?

  – Köszönöm szépen, én teljesen jól elvagyok a mellemmel, nem gondolkoztam még semmilyen műtéten – kezdte Mónika a FEM3 Café adásában Berki Krisztián kérdésére, ugyanis a mellnagyobbítás és kicsinyítés volt a téma. A meghívott plasztikai sebész elmondott mindent amit tudni lehet a mellfelvarrásról is, ennek köszönhetően kiderült: Mónika hírből sem ismeri a lógó ciciket.

  – Nagyon meggyőző volt a doktor úr, úgyhogy lehet, hogy ha ilyen problémám lesz majd a jövőben, akkor felkeresem. Bármivel lehet problémám, megereszkedik, vagy bármi. Akkor, ha lehet segítséget kérni, minek szenvedni tőle – magyarázta.

  forrás: bors

  HOZZÁSZÓLÁSOK