Felismerhetetlen a Harry Potter sztárja! Mi történt vele? Fotók!

450

20 évvel öregebbnek tűnik legfrissebb fotóján! A Harry Potterben filmekben Draco Malfoy-t alakító Tom Felton és főszereplő, Daniel Radcliffe egymás nemezisei voltak, a valóságban viszont – ezt kapjátok ki – nagyon jó barátok.

A furcsa tényt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy néhány nappal ezelőtt közös fotót is posztoltak Instagramon, amin boldogan karolják át egymást. Tom Felton New Yorkban megnézte Daniel legújabb darabját, a The Lifespan of a Factet a Broadway-n.

View this post on Instagram

Go see it. He’s fantastic as per @lifespanofafact

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

“Menjetek, nézzétek meg. Daniel fantasztikus, mint mindig”- írta a kép alá. Mindenki kedvenc Pottere ugyanis a mozifilmek mellett színházban is játszik. Legutóbb péládul a How to Succeed in Business Without Really Trying című darab főszereplője volt. A 29 éves Radcliffe nem sokat változott a forgatás óta, Tom Felton viszont a friss fotóján nem néz ki túl jól. Csupán 31 éves, de legalább húsz évvel idősebbnek tűnik ezen a képen. A homloka ráncos, a haja pedig megritkult, és elég igénytelen hatást kelt.

View this post on Instagram

Acting 101

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

A rajongók ennek ellenére nagyon örültek a közös fotónak, ugyanis, bár a filmvásznon ellenségek voltak, Draco így is népszerű karakter volt a Harry Potter-rajongók körében.

HOZZÁSZÓLÁSOK