Frida kitálal! Ettől retteg Pintér Tibor, Tenya! Videó!

372
Itt még szent volt a béke, látszólag minden rendben van közöttük
Állandóan veszekedtek Pintér Tibor és párja nemcsak a mindennapokban csapnak össze, de a TV2 műsoráát, A legbátrabb páros felvételeit is végigveszekedték. Már az első részben azt kérte számon a színész a lányon, hogy nem avatja be a titkaiba, de a kedd esti, második részben is kiderül, hogy komoly problémák voltak közöttük bizalom terén. Itt még szent volt a béke, látszólag minden rendben van közöttük

Pintér Tibor és barátnője, Frida a kedd este debütált Legbátrabb páros című TV2-es műsor résztvevői. Az első adásban Frida bevallotta, mitől fél a legjobban Tenya.

A műsorban rövid kérdésekre kellett válaszolnia a párosnak, az egyik kérdés pedig az volt, mitől fél a legjobban a párjuk. Frida a lehető legőszintébben nyilatkozott Pintér Tibor félelméről.

– Általában sikít egyet, és addig nem mozdul, amíg azt a békát nem tesszük odébb, de egyébként az extrém helyzeteket nagyon jól kezeli – árulta el Frida.

Többek között még azt is megnevezték, hogy milyen extrém sporttal jellemeznék a kapcsolatukat. Míg Frida a bungee jumpinghoz, addig Pintér Tibor a lovagláshoz hasonlította a szerelmüket.

HOZZÁSZÓLÁSOK