Görög Zitának olyan csodában van része, amiről álmodni sem lehet – fotó

434
görög zita

Teljesen elvarázsolta újszülött gyermeke a modellt: Görög Zita közösségi oldalán áradozott, mennyire odavan harmadik babájáért!

Mint megírtuk, Zita nemrégiben a harmadik gyermekét is világra hozta, míg legfrissebb Instagram-bejegyzése arról árulkodik, csodaként éli meg, hogy mostantól háromgyermekes édesanyának mondhatja magát.

„Harmadszor varázsolódom el ezzel az új, ám mindig más harmóniával! Harmadszor várom izgatottan, hogy az édes kis tested jelzésein túl a lelked is megismerhessem” – írta Görög Zita az aranyos babaszobáról készült fotóhoz, amely szöveg akár egy költő tollából is származhatna.

View this post on Instagram

Hol a csend volt sok, hol a kérdés.. De mind ugyanarról szólt! Mi lesz? Mi lesz, ha.. S most, hogy Te is itt szuszogsz mellettem, kisimultak a ráncba bújt aggodalmak. A messziről kolompoló kétség szólamát szebb hangok váltották! Cuppanós csókok a puha nyakadon, nevetések a semmiből, álmos gügyögés.. Harmadszor varázsolódom el ezekkel az új, ám mindig más harmóniákkal! Harmadszor várom izgatottan, hogy az édes kis tested jelzésein túl a lelked is megismerhessem! #love #mumof3 #lovetobeloved

A post shared by Görög Zita (@gorogzita) on

HOZZÁSZÓLÁSOK