Gregor Bernadett házasságának vége…ez az oka!

559

Gregor Bernadett házassága véget ért. A hírt a színésznő volt férje jelentette be. A meglepő fordulatról volt férje – aki, Gregorhoz hasonlóan, az Új Színház színésze – ezt írta ki Facebook oldalára:

„Kedves ismerőseim, barátaim, szeretteim!

Szeretném tudatni veletek, hogy a mai napon közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadettel kötött házasságom. Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet és a szép emlékek maradnak. Mindent megpróbáltunk, de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért. Néhányatoknak már nyílt ‘titok’ volt, de azt szeretném, ha nem valamelyik ‘nívós’ újságból értesülnétek róla! Mindenkinek szeretném megköszönni azt a szeretetet, amit kaptunk tőletek a Bernadettel eltöltött idő alatt! Vigyázzatok egymásra!”

 

Kedves ismerőseim,barátaim,szeretteim!
Szeretném tudatni veletek,hogy a mai napon közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadettel kötött házasságom.Nincs miért,nincs harag,nincs harmadik fél!Csak a szeretet,és a szép emlékek maradnak.Mindent megpróbáltunk,de be kellett látnunk,hogy ez a közös utazás itt véget ért.Néhányatoknak már nyílt “titok”volt,de azt szeretném ha nem valamelyik “nívós”újságból értesülnétek róla!Mindenkinek szeretném megköszönni azt a szeretetet,amit kaptunk tőletek a Bernadettel eltöltött idő alatt!Vigyázzatok egymásra!😊❤

 

 

 

 

 

 

 

 

Szily Nóra, Gregor Bernadett interjú

HOZZÁSZÓLÁSOK