Gyerekei miatt küzd Terry Black az életéért

  648

  Bár Terry Black túlélte a rettegett pacemaker-beültetést, amit állapota miatt itthon nem is vállaltak az orvosok, számtalan betegséggel küzd továbbra is.

  Terry Blacket a közelmúltban harmadszor is rákkal operálták. Az előadó hallatlan akaraterővel csinálta végig ezt az időszakot. Ám a sors valamiért haragszik rá, hiszen a közelmúltban pedig hátsófali szívinfarktust kapott… Az 56 éves Terry Black életét tüdő- és melldaganat, gerincsérvek és egy súlyos hörgőszűkület is nehezíti. Éppen ezért nála kiemelten kockázatos volt az a pacemaker-beültetés, ami az infarktus miatt elkerülhetetlen volt, és amit a napokban végeztek el rajta.

  – Ezt a beavatkozást is itt, Németországban végezték el. Szerencsére túl vagyok rajta, és az orvos szerint nem a pacemakeren fog múlni, hogy még évekig elélhessek. De hát a többi betegségemmel szemben is harcolok, hiszen itt vannak a gyerekek, Fannika és Danika. Nekik még szükségük van az apjukra! Tehát miattuk mindent megteszek a gyógyulásomért. Bár megírtam a végrendeletemet és igyekeztem mindent elrendezni magam körül, nagyon szeretném látni, ahogy felnőnek a gyerekeim. Ráadásul Danika jogaiért még harcolnom kell, hiszen a keresztanyja, Kovács Erzsi hagyatékából még nem kapta meg azt, amit az énekesnő a végrendeletében ráhagyott. Tehát van még dolgom bőven, amiket a gyógykezeléseim mellett igyekszem elrendezni – mondta a Kiskegyednek Terry Black.

  index_7066_terry-640

  HOZZÁSZÓLÁSOK