Han Solo való életben is blokkolta Leiat – a hercegnő beszámolója – részletek

552

Negyven éve forgatták a Csillagok háborúja: Egy új remény-t, de egészen mostanáig titok maradt, hogy Carrie Fisher összejött Harrison Forddal a film munkálatai közben. A viszonyról a most megjelenő, The Princess Diarist című könyvében írt a színésznő, amiből a People magazin közölt részleteket.

„Nagyon heves kapcsolat volt – emlékezett vissza a hatvanéves Fisher. Hétközben Han és Leia voltunk, a hétvégén pedig Carrie és Harrison.” Első éjszakájukat George Lucas születésnapi bulija után töltötték együtt.

Fisher tizenkilenc, Ford harminchárom éves volt akkoriban. A színész Mary Marquarddal élt házasságban, akitől két gyermeke született. Az Egy új remény megjelenése után két évvel, 1979-ben vált el egymástól Ford és Marquard, Fisher azt állítja a könyvében, hogy ehhez neki semmi köze nem volt.

20161116carrie-fisher-es-harrison-ford2

A Radar szerzett egy példányt Fisher visszaemlékezéséből, amelyet a színésznő a naplóbejegyzései alapján írt. Az ő cikkükből az is kiderül, hogy Han és Leia megformálója először azután kötött ki az ágyban, hogy Ford felajánlotta kollégájának, hogy hazaviszi kocsival. Fisher saját bevallása szerint sok bort ivott aznap este, a szex nem volt a legnagyszerűbb élmény, de nem bánta, mert Ford „nagyon jóképű volt”.

A viszonyuk három hónapig, a forgatás végéig tartott. „Nagyon tapasztalatlan voltam, de valamiért megbíztam benne. Kedves volt velem” – idézte fel az eseményeket. Ennél sokkal többre nem emlékszik Fisher, mivel Forddal „brutálisan erős” füvet szívtak.

20161116carrie-fisher-es-harrison-ford

A színészt nem érte váratlanul, hogy kollégájával folytatott kapcsolata negyven év után kitudódott, Fisher előzetesen elküldte neki visszaemlékezése kéziratát.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK