Hien nagy dobásra készül! – Részletek

345

A fiatal énekesnő lesz a Vangelis Filmzenei Koncert szólistája. A világ legjobb könnyűzenei egyetemén, a Berklee College-ban tanuló énekesnő november 8-án egyik példaképe remekműveit adja elő, miközben a Sztárban Sztárra is nagyon készül.

Egy ilyen nagyszabású koncertre komolyan készülni kell. Erre hogy van lehetősége?

– Valóban nagyon sűrűek most a napjaim a Sztárban Sztárra való készülés miatt, de pont ezért csak a számomra kiemelten fontos projekteket vállaltam el, hogy jól be tudjam osztani az időmet és az energiámat. Amire viszont igent mondtam, ott szeretném a legjobbat nyújtani.

Mi a kedvenc Vangelis-műve?

– A Szárnyas fejvadász fimzenéje az egyik legnagyobb kedvenc. Azért szeretem, mert bátran mert újítani, nagy kísérletező volt, úgy ötvözte a nagyzenekari hangzást az elektronikus elemekkel, ahogy akkoriban szinte senki rajta kívül. Tetszik, ahogy feszegette a határokat.

 

 

A Sztárban Sztár is nemsokára indul. Mi a legnagyobb félelme a műsorral kapcsolatban?

– Azon sokat gondolkodom, hogy mi lesz, ha egy olyan, számomra kedves, ikonikus előadónak kell a bőrébe bújnom, akire nagyon felnézek, és tudom, hogy nem tudok pont olyan lenni, mint ő. Nyilván tökéletesen átvenni valakinek a hangját, pláne egy férfi előadóét, nagyon nehéz, de sok olyan elemből épül fel egy-egy karakter, ami ilyenkor segíthet majd, hogy a végeredmény jó legyen.

HOZZÁSZÓLÁSOK