Hien világsztárrá cseperedhet

  836

  Már fél éve annak, hogy a Megasztárban feltűnt Hien belevágott élete legnagyobb kalandjába, és itthoni karrierjét hátrahagyva, beiratkozott Amerika legnívósabb zenei egyetemére, a Berklee-re.

  A fiatal énekesnő azóta is folyamatosan tartja a kapcsolatot rajongóival, és rendszeresen posztolja amerikai élményeit a Facebookra. Így azt is megtudhattuk, hogy augusztusban sikeresen teljesítette az első szemesztert.

  “A falra kiírtam, hogy művésznek lenni annyit tesz, mint hinni az életben.”

  – árulta el a Bestnek Hien, aki máris sok új barátra tett szert, és egyre otthonosabban érzi magát kollégiumi szobájában. Persze, a sok új élmény ellenére, azért néha őt is hazahúzza a szíve.

  11826037_921245381266854_8710035898942005560_n

  Azt azonban legmerészebb álmában sem gondolta volna, hogy több ezer diák közül egyedül ő kap lehetőséget arra, hogy felléphessen az egyetem nagyszabású, éves gáláján.

  “Ez óriási elismerés, amúgy egy kiöltözős luxusvacsora, amin a Berklee szponzorai és befektetői, meg persze ismert zenei producerek is megjelennek.”

  lelkendezett a lapnak a világsztárság kapujában lévő énekesnő, aki pontosan tudja: karrierjének hatalmas lökést adhat, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhat.

  (forrás: ripost)

  HOZZÁSZÓLÁSOK