Így szeret Kis Grófo rajoskodni

  3347

  Szombatig több mint 1 millióan látták az interneten a mulatóspop fáraójának tartott énekes új dalát, ami azért – akárcsak a 16,5 milliós nézettséget produkáló No roxa áj esetében – fölöttébb megosztja a közönséget.

  kis-grofo-2

  Kis Grófót sokan imádják, és legalább annyian szapulják felvágós, magamutogatós, menő ruhákban pózolós, drága autókban feszítős életstílusa miatt.

   

   

  “Újra felöltöztem rajosan, mert így érzem én jól magam” – énekli Grófo a Bulibáróban. Az énekes a való életben is szeret „rajoskodni”, vagyis elegánsan öltözni, és ezt meg is teheti.

  – Nem tagadom, a magyar átlaghoz képest jómódú családba születtem. Édesapám, Nagy Grófo harminc éve járja az éjszakát, fellépésről fellépésre megy, hogy szórakoztassa az embereket, vagyis nagyon komoly melót tett ebbe bele. Én ugyanezt az utat követem. Tizenkét éves korom óta énekelek, az utóbbi hat évben pedig, amióta az internetnek köszönhetően egyre ismertebb vagyok, viszonylag jól meg is élek ebből, de ebben rengeteg munka van – fogalmazott Kis Grófo, aki sokat ad a megjelenésére.

  kis-grofo-1

   

  – Engem már csecsemőként is öltönyben hoztak ki a szüleim a kórházból! Úgy gondolom, ez a stílus illik hozzám a legjobban, és ezt is szoktam meg – nevetett a bulibáró, aki azt szeretné, ha mások nem csupán a „kivagyiságot” látnák benne, hanem azt is, hogy igenis sokat tett a sikerért és a gazdagságért.

   

  HOZZÁSZÓLÁSOK