Íme 5 híres szívtipró, aki még mindig szingli

  811

  Jake Gyllenhaal

  Számtalan gyönyörű híres nő fordult meg az ágyában – többek között Taylor Swift is, aki neki adta a szüzességét –, a sztárvilág egyik leghelyesebb férfija azonban még mindig az igazit keresi.

  20150428jake-gyllenhaal1

  Alexander Skarsgard

  Hollywood legújabb felfedezettje a legutóbbi értesülések szerint szakított barátnőjével, a brit tévésztárral és modellel, Alexa Chunggal, és a hölgyrajongók legnagyobb örömére ismét az egyedülálló jó pasik táborát bővíti.

  20160113intim-alexander-skarsgard1

  Harry herceg

  A világ egyik legkapósabb agglegényeként tartják számon, nem is véletlenül: melyik lány ne szeretne egy mindig jókedvű, vicces és jóképű kékvérű választottja lenni?

  20150915harry-herceg1

  Orlando Bloom

  Amióta szakított gyermeke édesanyjával, az egykori Victoria’s Secret modell Miranda Kerr-rel, voltak próbálkozásai például Margot Robbie-nál vagy Selena Gomeznél, ám a legutóbbi hírek szerint továbbra is egyedülálló.

  20141022news-orlando-bloom1

  Leonardo DiCaprio

  Ha Hollywood megrögzött agglegényének, George Clooney-nak is sikerült megállapodnia, még bízhatunk benne, hogy a megannyi dögös szupermodell és szexi színésznő után talán Leo is hajlandó lesz kitartani egyetlen nő mellett.

  20151125dr-life-sztarok-akik-azert3

  (forrás: life)

  HOZZÁSZÓLÁSOK