Jöjjenek Kim Kardashian legprovokatívabb ruhái

  797

  A nagy hírt június elsején jelentette be az akkor három hónapos terhes realitysztár, amit másnap egy bőrszínű latexruhával ünnepelt meg a nagyközönség előtt. Ez volt a Kimtől cseppet sem meglepő nyitánya a további hat hónapnak.

  20151202kibuggyano-mellek-atlatszo-anyagok-7

  Testhezálló a köbön

  Kim Kardashiantól ezek a végtelenül szoros ruhák abszolút megszokottak. Jól is állnak neki, de sokkal jobban tenné, ha terhessége alatt kevésbé sztreccses, például pamut anyagú ruhákat választana, amelyekből nem ugrik ki ennyire látványosan és ijesztően a méretes pocakja.

  20151202kibuggyano-mellek-atlatszo-anyagok-

  Nehézfegyverzet  

  A villantásveszélyes ruhákról sem mondott le terhessége alatt a celebnő, akit már orvosa is figyelmeztetett, hogy ne hízzon többet. Az áldott állapot miatt jócskán megnövekedett kebleket bizony nem kellene ennyire feltűnően kipakolni.

  20151202kibuggyano-mellek-atlatszo-anyagok-3
  Átlátszó “csipkecsodák”

  A második gyermekének is furcsa nevet választó sztár többször bújt fekete csipkeruhába vörös szőnyeges eseményekre. Sajnos ezek minden esetben átlátszó részletekkel kombinált modellek voltak, így nem is hozták a várt romantikus stílust, sokkal inkább közönségesnek hatottak.

  20151202kibuggyano-mellek-atlatszo-anyagok-2

  A befutó

  Kim Kardashian az élő példa rá, hogy vak tyúk is talál szemet. Az InStyle Awards gálán egy gyönyörű fehér ruhában jelent meg, amivel el is kápráztatta a közönséget. Egyszerűen telitatlálat volt.

  20151202kibuggyano-mellek-atlatszo-anyagok-6

  (forrás: life)

  HOZZÁSZÓLÁSOK