Kelemen Anna feláborodott, amiért szexmunkával vádolták

  661

  Számos magyar celebhölgy keveredett már szexbotrányba az utóbbi időben, hiszen több erotikus tartalmú oldal is visszaélt a fotóikkal. Legújabban Kelemen Anna képei tűntek fel egy szexpartner-keresőn. Ő azonban azt állítja, ma már lezárta élete vad szakaszát, és ha éppenséggel nem így lenne, akkor most  vállalná a dolgot, ahogy korábban is tette.

  Ezért a Facebookon egy elég dühös posztban cáfolta az egyik napilap által terjesztett hírt, miszerint tízezrekért kínálja a magát.

  Picit felidegesítettem magam a  megjelent híreken, miszerint árulom a testem újra, sanyarú sorsom lett és nem tudom még miket találnak ki! Helyreigazítanék első körben itt és most! A tisztelt újságírónak fogalma sincs arról, hogyan élek, mit csinálok, úgyhogy nagyon komolyan lebuktam most aztán tényleg. Pont rólam írni ilyet!

  620x0 (2)

  “Soha nem titkoltam semmit, mert egyszerűen nem érdekelt mások véleménye, úgyhogy ha bármikor szexelnék, nyilván gond nélkül vállalnám a dolgot bárhol! Most azonban nem erről van szó, meghazudtoltak. Az úgy nincs lezárva” – háborgott Annácska,akinek ingerültségéből kiindulva elképzelhető, hogy jogi útra tereli majd a dolgot. Ha azzal már nem, akkor talán inkább így akar majd pénzt keresni…

  Forrás: Ripost

  HOZZÁSZÓLÁSOK