Kis híján lebénult Keleti Andrea

474

Budapest — Egy platinadarabbal a nyakában éli a mindennapjait Keleti Andrea !

A TV2-n kedden debütáló A legbátrabb páros első kiesője ugyanis egy súlyos balesettel kezdte a házasságát.

Andrea és a szintén táncművész Kovács Zoltán (40) egy versenyre gyakorolt, amikor hatalmasat estek. Andrea hiába járta négy hónapon keresztül az orvosokat, nem találták gyötrő fájdalmainak okát.

– Végül eljutottunk egy gerincspecialistához, aki abban a pillanatban, amikor meglátta az MRI-felvételt, rám szólt, meg ne mozduljak, mert egy rossz mozdulat, aztán lebénulok. Kiderült, olyan porckorongsérvem van, amely belenyomódott a gerincvelőmbe – emlékezett vissza Keleti Andrea. – Még jó, hogy nem tudta, hogy abban a négy hónapban mi folyamatosan edzettünk és versenyeztünk.

Andi a mai napig nem tudja teljesen elfordítani a fejét egyik irányba sem, hiszen a hatos és a hetes csigolyája összecsontosodott. A diagnózis akkor nagyon megijesztette a házaspárt, ám ez csak még jobban összekovácsolta őt a férjével, Zoltánnal, akivel azért is alkotnak jó párost, mert bár nem úgy tűnik, de hasonlítanak egymásra.

– Amiben meg nem, azt toleráljuk a másikban, nem akarjuk megváltoztatni – magyarázta Andrea a titkot, hogy 20 év házasság után hogyan lehet még mindig szerelmes a férjébe.

HOZZÁSZÓLÁSOK