Kiss Ramóna és Vastag Csaba között izzik a levegő!

  1588

  Közös darabban szerepel a remek formában lévő Kiss Ramóna és a lányok nagy kedvence, Vastag Csaba. És kollégáik szerint a próbákon bizony forr köztük a levegő.

  A Barátok közt stábja ugyan nyári szabadságra ment, de Kiss Ramóna az egész nyarat végig dolgozta. A színésznő mégis nagyon boldog, hogy megkapta a Grease című musicalben Rizzo szerepét.

  72437_kiss-02

  Sűrű nyaram volt
  – Nagyon boldog voltam, mikor a casting után értesítettek, hogy megkaptam a vagány bandavezér Betty szerepét a darabban. Kislányként többször láttam a musicalt és imádom a zenéjét is. A színpadi próbákon kívül járok még ének-és táncpróbákra, olykor a nap végén fizikailag kellemes fáradtságot érzek, és csak beesek az ágyba. Amúgy is munkás, sűrű nyaram volt az idén, hisz a Grease próbái mellett nyáron végigjártuk az ország szabadtéri színpadait is, az Estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című darabbal. Így az idén csak egy hetet tudtam csak pihenéssel tölteni, de nem bánom, mert nagyon élvezem az új próbaidőszakot. Ebben az egy hétben pár napra ellátogattam Horvátországba is, hogy idén se maradjon ki a tenger az életemből.

  72438_kiss-03

  HOZZÁSZÓLÁSOK