Kitálalt Melania Trump! Az elnök hűtlensége még semmi! – Videó

278

Melania Trump az ABC csatornának adott interjújában őszintén beszél férje hűtlenségéről, házasságuk jelenlegi állásáról, és azt is megmagyarázza, miért viselt pár hónappal ezelőtt egy „Nem érdekel. És téged?” feliratú kabátot egy fontos eseményen, ahol olyan bevándorló gyerekeket látogatott meg, akiket elválasztottak a szüleiktől a határnál.

Melania egyébként Szlovéniában született, és akkor kapta meg az amerikai állampolgárságot, amikor feleségül ment Donald Trumphoz.

Van baj az elnök házas életében….

Házasságuk közel sem tökéletes Amerika elnökével: Trump egyszer csúnyán megalázta feleségét egy TV-műsorban, rosszul írta le nevét Twitteren, kapcsolatuk tehát folyamatos válságban van, amit sokszor a nyilvánosság előtt sem titkol Melania: például egyszer inkább egy hotelben aludt, mint a férjével.

A first ladynek se kellett több a viták után, a szerelmesek napját, a Valentin-napot sem töltötte együtt a férjével. Ezt és más piszkos kis titkokat is elárult az ABC csatornának abban az interjúban, amelyik pénteken kerül majd adásba. Egy biztos, szaftos részletekre számíthatunk!

HOZZÁSZÓLÁSOK